Menu

 

 

SNACKS

En slurk af vesterhavet//Slurp of the ocean  

Soya Marengs//Soy meringues

Jordskokker chips, nutella og trøffel //Jerusalem artichoke chips,Nutella and truffle

Brændende kærlighed//Burning love

Tempura stegt shiso //Shiso Tempura

VeVe menu 750,- VeVe menu with wine pairing 1200,- VeVe menu with alcohol free paring 1100,-

Valnøddebrød-Baguette-smør & olie // Walnut bread-Baguette-butter & oil

​Frisk fennikel, fennelsorbet, stjerne annis // Fresh fennel, fennel sorbet, star annis

Fuoripista, Pinot Grigio, Vigneti delle Dolomiti, Italy// Apple and Ginger

 

Hvid asparges, grøn asparges // White asparagus, Green asparagus  

Belondrade Y Lurton, Verdejo, Rueda,Spain // Cold green tea w/almond milk

 

Ærter, citrongræs, beurre blanc //Peas, lemongrass, beurre blanc

Chardonnay, Eric Forest, Pouilly Fuisse, France  //Non-alcoholic Mojito

Svamp bouillon, enochi svamp//Mushroom bouillon, enochi mushroom 

Gamay, Gonzalvez, Beaujolais, France// Hot tea w/ thyme, rosemary and bay leave

Ny kartoffel, lavage, Gammel Knas øst// New potato, lavage, gammel knas cheese

Pinot Noir, Dominique Laurent, Burgundy, France //Non-alcoholic beer

 

Danish cheese from Arla Unika

 

Tærte bagt med blåskimmel og solbær//Tart baked with blue cheese and black current                                                                                                                     plus 75,-

Dow’s Vintage port 2002                                                                                        plus 100,-

                                                                                                                      

Havgus 3 års som fondue//Havgus 3 years cheese fondue                               plus 75,-

Arbois-Jura-France-Savagnin                                                                             plus 100,-                         

DESSERT             

 

Bergamot is, småkage smuldre// Bergamot ice cream, cookie crumble

                                                                

Basilikum sorbet, citron, lakrids//  Basil sorbet, lemon, liquorice
Chenin Blanc, Loire, France// Rose,Strawberry lemonade

 

Petit four & kaffe // CoffeeCollective                                                            Plus 75,-//45,-

Veganer og allergi: Vi kan godt lave mad til veganer og dem med madallergi. Venligst skriv til os i forvej til eat@veve.dk Tak. Vores veganske menu er den samme som vores almindelige menu, men uden animalske produkter.

Vegan and allergies: We do cater for vegan and people with allergies, please let us know in advance by sending email to eat@veve.dk Thank you. Our vegan menu is the same as our normal menu, but without animal products