Menu

 

 

SNACKS

En slurk af vesterhavet//Slurp of the ocean  

Nori hyben//Nori cannelloni

Soya Marengs//Soy meringues

Jordskokke chips, trøffel, græskar chips, pære og kastanje// Jerusalem artichoke, truffle, pumpkin chips, pear and chestnut

Brændende kærlighed//Burning love

Shiso salat//Shiso Salad

 

VeVe menu 750,- VeVe menu with wine pairing 1200,- VeVe menu with alcohol free paring 1100,-

Valnøddebrød-surdejsbrød-smør & olie // Walnut bread-sourdough-butter & oil

Luftig Salat på æbler, selleri, valnødder// Airy salad with apples, celery and walnuts

Riesling, Peter Lauer, Mosel Saar Rüver // Apple and ginger juice

 

Pinokkio, rodfrugter og beurre blanc // Pinoquio, root vegetables and beurre blanc

Attia, Sicilia Italy, 2017// Orange and carrot juice

 

Advokado ceviche, thai guacamole, chili // Avocado ceviche, thai guacamole,chili

Muskat, Domaine Cross, Alsace // Cucumber and mint

Knoldselleri, ost, trøffle// Celeriac, cheese, truffle

Chardonnay, Eric Forest, Poully fuisse// Cold Jasmin and earl grey

Pindsvinsvamp, champignon, trøffelsauce, svampe boullion// Lion paw mushroom, truffle sauce, mushroom boullion

Toscana Rosso di Montalino le Ragnaie //Red grape 

 

Danish cheese from Arla Unika

 

Tærte bagt med blåskimmel og solbær//Tart baked with blue cheese and black current                                                                                                                     plus 75,-

Dow’s Vintage port 1992                                                                                        plus 100,-

                                                                                                                      

Havgus 3 års som fondue//Havgus 3 years cheese fondue                               plus 75,-

Arbois-Jura-France-Savagnin                                                                             plus 100,-                         

DESSERT             

 

Dulce de leche, kokusis, kakau// Dulce de leche, coconut ice cream and cacao

                                                                

Kiresbær financier, tonka is//  Cherry financier, tonic ice cream
Corteaux du Layon Chenin Blanc Loire // Hibiscus tea

 

Petit four & kaffe // CoffeeCollective                                                            Plus 75,-//45,-

Barndomsminder// Childhood memories

Veganer og allergi: Vi kan godt lave mad til veganer og dem med madallergi. Venligst skriv til os i forvej til eat@veve.dk Tak. Vores veganske menu er den samme som vores almindelige menu, men uden animalske produkter.

Vegan and allergies: We do cater for vegan and people with allergies, please let us know in advance by sending email to eat@veve.dk Thank you. Our vegan menu is the same as our normal menu, but without animal products