Menu

 

 

SNACKS

En slurk af vesterhavet//Slurp of the ocean

Soya Marengs//Soy meringues

Jordskokker chips, nutella og trøffel //Jerusalem artichoke chips,Nutella and truffle

Yakitori rødbede// Yakitori beetroot

Græskar//Pumpkin

Zucchini ceviche //Zucchini ceviche

VeVe menu 750,- VeVe menu with wine pairing 1200,- VeVe menu with alcohol free paring 1100,-

Valnøddebrød-Baguette-smør & olie // Walnut bread-Baguette-butter & oil

​Luftig Salat på æbler, selleri, valnødder// Airy salad with apples, celery and walnuts

Manzoni Bianco, Vigneti delle Dolomiti, Italy// Apple and Ginger

 

Majsperler, grillet majs, lakris // Corn pearls, grilled corn, licorice

Belondrade Y Lurton, Verdejo, Rueda,Spain // Cold green tea w/almond milk

 

Syltet salat, kimchi og misosalat //Pickled lettuce, kimchi and miso lettuce

Chardonnay, Eric Forest, Pouilly Fuisse, France  //Non-alcoholic Mojito

Grøn bønne, bronzefennikel, beurre blanc// Green bean, bronze fennel, beurre blanc

Pinot Noir, Dominique Laurent, Burgundy, France// Hot tea w/ thyme, rosemary 

Sellerisk grillstil og brændende kærlighed// Celeriac barbecue style and burning love

Gamay, Gonzalvez, Beaujolais, France // Non-alcoholic beer

 

Danish cheese from Arla Unika

 

Tærte bagt med blåskimmel og solbær//Tart baked with blue cheese and black current                                                                                                                     plus 75,-

Dow’s Vintage port 2002                                                                                        plus 100,-

                                                                                                                      

Havgus 3 års som fondue//Havgus 3 years cheese fondue                               plus 75,-

Arbois-Jura-France-Savagnin                                                                             plus 100,-                         

DESSERT             

 

Trøffel Oreo // Truffle Oreo

                                                               

Appelsinkage, Sesamis // Orange cake, Sesame ice cream

Chenin Blanc, Loire, France // Rose lemonade

 

Petit four& kaffe //CoffeeCollective                                                            Plus 105,-//45,-

Veganer og allergi: Vi kan godt lave mad til veganer og dem med madallergi. Venligst skriv til os i forvej ved jeres bestilling i kommentarfeltet. Normalt kan vi tilpasse vores menu til jer.  I hører fra os hvis det ikke er muligt. Tak. Vores veganske menu er den samme som vores almindelige menu, men uden animalske produkter.

 

Vegan and allergies: We do cater for vegan and people with allergies, please let us know in advance in the comment field in online booking. Normally we can adjust menu for you. You will hear from us if it is not possible. Thank you. Our vegan menu is the same as our normal menu, but without animal products