Menu

 

 

SNACKS

En slurk af vesterhavet//Slurp of the ocean  

Soya Marengs//Soy meringues

Jordskokke chips, trøffel, græskar chips, pære og kastanje// Jerusalem artichoke, truffle, pumpkin chips, pear and chestnut

Brændende kærlighed//Burning love

Shiso salat//Shiso Salad

VeVe menu 750,- VeVe menu with wine pairing 1200,- VeVe menu with alcohol free paring 1100,-

Valnøddebrød-surdejsbrød-smør & olie // Walnut bread-sourdough-butter & oil

Granatæble, roser, olivenolie// Pomegranate, roses, olive oil

Vermento, Trebbiano, La Felce, Liguria, Italy// Orange Mocktail

 

Bagte løg, beurre blanc// Baked onion, beurre blanc 

Chardonnay, Eric Forest, Poully fuisse// Jasmine tea

 

Fermenteret kål, peberrod// Fermented cabbage, horseradish

Riesling, Dreissigacker, Rheinhessen, Germany //Ginger, Lemongrass

Knoldselleri, ost, trøffle// Celeriac, cheese, truffle

Gamay, Gonzalvez, Beaujolais, France// Blackcurrant lemonade

Pindsvinsvamp, champignon, trøffelsauce, svampe boullion// Lion paw mushroom, truffle sauce, mushroom boullion

Pinot Noir, Dominique Laurent, Burgundy, France //Red grape 

 

Danish cheese from Arla Unika

 

Tærte bagt med blåskimmel og solbær//Tart baked with blue cheese and black current                                                                                                                     plus 75,-

Dow’s Vintage port 1992                                                                                        plus 100,-

                                                                                                                      

Havgus 3 års som fondue//Havgus 3 years cheese fondue                               plus 75,-

Arbois-Jura-France-Savagnin                                                                             plus 100,-                         

DESSERT             

 

Bergamot is, småkage smuldre// Bergamot ice cream, cookie crumble

                                                                

Basilikum sorbet, citron, lakrids//  Basil sorbet, lemon, liquorice
Riesling, Auslese, Meierer, Mosel, Germany// Lemonade 

 

Petit four & kaffe // CoffeeCollective                                                            Plus 75,-//45,-

Veganer og allergi: Vi kan godt lave mad til veganer og dem med madallergi. Venligst skriv til os i forvej til eat@veve.dk Tak. Vores veganske menu er den samme som vores almindelige menu, men uden animalske produkter.

Vegan and allergies: We do cater for vegan and people with allergies, please let us know in advance by sending email to eat@veve.dk Thank you. Our vegan menu is the same as our normal menu, but without animal products